Funderar du på att sälja din bostad?

Vi på Albäck Mäklarbyrå finns här för dig med flera års erfarenhet

Varje uppdrag är unikt

Därför kräver varje uppdrag en egen säljstrategi. Vi styrs inte av krav på att följa någon standardmodell. Lokalkännedom har vi eftersom vi bara är verksamma där vi själva lever och bor. 

Vårt mål för varje uppdrag är att både säljare och köpare ska
känna sig nöjda med sin bostadsaffär.

Vad ingår i vår tjänst?

För att du ska få ut så mycket som möjligt ifrån försäljningen utav din bostad är det extra viktigt att vi presenterat den på bästa möjliga sätt. 

Hur din bostad presenteras har avgörande betydelse

För fotograferingen anlitar vi en yrkesfotograf som vi har samarbetat med i flera år. Texterna som vår skribent skriver är annorlunda och vill beskriva hur det känns att bo och leva i bostaden – sådant som inte kan fotograferas. Detta tajta team gör allt för att leva upp till det förtroende du gett oss. Detta sätts ihop och presenteras i en exklusiv broschyr som säljare och köpare får ta del av. 

Marknadsföring

Vi annonserar i första hand på Hemnet, men även på andra stora bostadssajter. Vi arbetar mycket mot Facebook och Instagram för att nå ut till ännu fler intressenter. Givetvis syns bostaden i skyltfönster och hos samarbetspartners. Tillsammans med dig bestämmer vi hur och i vilka kanaler din bostad ska presenteras för att få störst uppmärksamhet i de prioriterade målgrupperna.

Home styling

Inför försäljningen hjälper vi dig att presentera din bostad på allra bästa sätt. Homestyling kan vara en del. Då hjälper vi dig att arrangera din bostad så att den visas från sin bästa sida inför fotografering och visning. Genom möblering och noggrant val av textilier, belysning och andra inredningsdetaljer framhäver vi bostadens karaktär och det som är unikt med just din bostad. Syftet är att skapa en attraktiv miljö som
inspirerar köparen att se möjligheterna att själv bo där.​

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners har vi under många år arbetet tillsammans med. Det är allt från fotograf, begravningsbyrå, städfirma och flyttfirma. Vi rekommenderar gärna våra säljare och köpare till trygga händer - låt oss veta vad ni önskar få hjälp med. 

Digitala verktyg

Ibland kan det finnas anledning att ha videovisning av en bostad. En villas läge och dess trädgård kan ibland visas bäst med drönarvideo. Vi behärskar tekniken och har verktygen som behövs för att filma din bostad.

Få en gratis värdering!